dijous, 29 d’agost del 2013

Barcelona 0 - 0 At.Madrid - Tornada Supercopa d'España

El primer títol de la era " Tata ".

El FC Barcelona ja ha aixecat el primer títol de la temporada, el que suposa una injecció de positivitat de cara a la següent temporada i treu dubtes sobre la incorporació del nou entrenador Gerardo Martino. 
Podem dir que el Barça ha guanyat gràcies al gol de Neymar al Calderón i les dues grans parades que va efectuar ahir Victor Valdés, el home del partit. 
Un partit aburrit i brut és com podríem definir l'encontre d'ahir, sense cap gol ni tampoc moltes oportunitats. La primera arribada va ser als primers minuts amb una gran jugada que va acabar amb un xut de Leo Messi intervençut per Filipe Luís. Cap a la mitja hora de joc va ser l'Atlètic el que va agafar el control i Koke va comença amb un dispar inocent que va atrapar Valdés sense dificultats. Més tard un fantàstica jugada dels visitants va acabar amb un cacau impresionan del turc Arda Turan i una parada fenomenal del porter del Barça, potser una de les millors dels últims anys. Ja arribant al final de la primera part va tornar ha salvar el partit Víctor amb un xut molt col·locat del ex blaugrana Villa.
A la segona part el Barça va perdre l'únic que tenia al primer temps, el control i la posessió de la pilota. Els madrilenys van aprofitar i van dominar fins que l'àrbit del partit va decidir expulsar a Filipe Luís per un cop de colze a Dani Alves. Gavi va rebre la groga per reclamar tot i que ja havia fet sis faltes. Arda Turan tot i estar a la banqueta també va ser expulsat i va perdre el control. 
Cap al final del partit l'àrbit va senyalar un penal dubtós de Miranda sobre Pedro en el qual hi ha contacte però no és dels més clars. Messi el va tirar al traveser amb un xut semblant al de la semifinal de la Champions contra el Chealsea. 
El partit va acabar sense gols i tot i la titularitat del brasiler Neymar i el recuperat Messi, els dos cracks del Barça no van disposar d'espais per fer de les seves.

Els blaugrana guanyen la seva onzena Supercopa d'España i el primer títol del Tata, per altra banda l'Atlètic de Madrid perd la primera final a les mans del Cholo Simeone tot i així els roigs i blancs tenen un equip competitiu per lluitar amb el Barça i el Madrid pel títol de lliga. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada